Madonna i London

12082006
På Madonna-konsert i London i helga. Skal si den dama holder et voldsomt tempo! Utrolig bra konsert og akrobatikk på denne 'stålhesten'. :-)

Vil du se klipp fra konserten? Sjekk ut  youtube.com
Ikke spesielt god kvalitet på disse korte klippene, men gir likevel et lite inntrykk.

Venter p Uma

Uma dør
Bak denne døra sitter Uma Thurman. Og jeg er neste mann inn...

Er i New York for å intervjue henne og de andre skuespillerne fra filmen "My Super Ex-Girlfriend". Her spiller Uma ei superheltinne som blir dumpet av kjæresten og bruker superkreftene til å ta hevn.

Morsom film til tider. Spesielt sex-scenene.... :)
Filmen har norgespremiere fredag 15. september.


Sjenerte Keanu

Sandra og Keanu
Keanu Reeves er kjent som en ganske mediasky fyr. Det fikk jeg erfare i dag.

Sandra Bulllock og Keanu Reeves er i London i forbindelse med Europa-premieren på filmen "Huset ved vannet", og i dag har jeg snakket med dem ved to anledninger. Først sammen i en suite på det fisefine hotellet The Dorchester og i kveld på den røde løperen på Leister Square.

Sandra er humørfylt, småfrekk og gir mye av seg selv. Keanu er hennes rake motsetning. Du kan faktisk lese i ansiktet hans hvor mye han misliker å svare på spørsmål fra journalister. Uansett hvor enkle spørsmålene var i dag, hadde han problemer med å få fram et svar.

Mens han hadde Sandra ved sin side som livbøye under intervjuene i formiddag, måtte han i kveld takle den røde løperen på egen hånd. De møtte både presse og fans på alene, og det var underholdning i seg selv å lese Keanus kroppsspråk under den over timeslange seansen.

Jeg spurte både ham og Sandra om Keanus åpenbare misnøyde med fokuset på hans person. ...og lurer du på hva han svarte? Ja, da må du nok vente til Absolutt er tilbake på TV 2 i midten av august. Sorry. :)

Fortsatt god sommer, folkens!

Katastrofe-premiere i London

GoldieKurt

London-premieren på katastrofe-filmen "Poseidon" er ganske imponerende.

På Leister Square har de rigget opp enorme skjermer som for det meste viser bilder av enorme bølger. Blir nesten sjøsyk her vi står! 

Stjernene fra filmen var morsomme på kveldens blå løper. Men mest interessant var en veldig løssluppen Goldie Hawn. :-) Morsom dame!

Se reportasjen fra den røde løperen ved å klikke her.

(Bildet under viser de enorme skjermene som var rigget opp på Leister Square.)
28052006

Mission: Stockholm

KeriJonathan
I dag har jeg intervjuet Keri Russell og Jonathan Ryhs Meyers i Stockholm. Etter de hadde gjort seg ferdig med Absolutts TV-intervju, holdt de også en pressekonferanse. 

Keri husker du kanskje fra TV3-serien "Felicity" og Jonathan så du nettopp i Woody Allen-filmen "Match Point"? Begge spiller svært andre roller i 'Mission: Impossible 3'. Her er de Tom Cruises agent-kolleger.

Den som overrasket meg mest var Jonathan. Det virket som om han gir blanke i hva folk synes om ham, og kom med noen ganske direkte og usminkede svar.

Lyst til å se intervjuet med Jonathan? Klikk her!

Berlin by night.

18042006
Kvelden før 'Scary Movie 4'-intervjuene. Måtte dra ned dagen før intervjuene pga tidlig start morgenen etter. Min første gang i Berlin faktisk. Spennende by!