Se ny Madonna-video

Madonna fortsetter å spy ut videoer fra "Confessions On A Dancefloor"-albumet. Nå er hun klar med en kul video til låta "Jump", en av mine favoritter fra albumet. Klikk på bildet under!

Madonna 6 NY


tv2.no/absolutt


Hater vaske seg

Ashton 300px

- Jeg liker ikke å dusje eller bade, så det å forberede meg til denne rollen var et strev, ler Ashton Kutcher om sin nye film hvor han spiller redningsmann i den amerikanske kystvakten. Men Hollywood-stjerna måtte pent venne seg til det våte element under innspillingen av filmen "The Guardian".

Jeg er i Berlin for å møte fyren som du om kort tid kan se på kino. Her spiller Ashton en ivrig og kjepphøy elev, mens veteranen Kevin Costner er læremesteren. Mens Ashton trente i åtte måneder for rollen, var ikke det noe Kevin orket å gjøre.

- Jeg hater å gå på treningsstudio, og jeg hater å løfte jern. Men jeg liker å svømme litt, sier Costner da vi møter ham litt  senere på dagen. Veteranen er ikke redd for å bli gammel.

Guardian
- Jeg frykter ikke det å bli eldre. Jeg er veldig konfortabel med hvem jeg er. Datteren min synes jeg er verdens sterkeste. Og inntil hun gifter seg, vil jeg også være verdens kjekkeste i hennes øyne, smiler han.

Intervjuene med Ashton og Kevin ser du på TV 2 senere i høst.


 

Stjernene tabber seg ut

Har du ikke fått med deg denne?
Dette var hva som skjedde da min kollega Yvonne og meg som ba våre intervjuobjekter si "You're now watching Absolutt underholdning".  Ikke like lett tydeligvis :))

[ Se bloopersene gratis her ]