Fremdeles like "dirrty"

Christina Vegard

Er i London på jobb. I går møtte jeg Christina Aguilera, som er i byen for å lansere sitt kommende dobbeltalbum "Back To Basics".

Torsdag kveld holdt hun en "intimkonsert" for noen hundre publikummere. På tross av en liten scene klarte hun å få  plass til et storband på ni, i tillegg til seks dansere. Showet varte ikke mer enn 45 minutter, men var til gjengled svært underholdende. Vi fikk blant annet høre gamle hits som "Lady Marmelade" (Chistina sang alle stemmene) og "Beautiful". Men i sentrum for hennes opptreden denne kvelden var selvfølgelig de nye låtene. Blant dem "Ain't No Other Man" og den svært melankolske "Oh Mother". Sistnevnte er definitivt i klasse med en av Christinas største hits "Beautiful", og handler om hennes vanskelige barndom.

Christina scene                  Xtina
Christina ga alt da hun opptrådte på klubben Koko i London.                                          

I går før intervjuet fikk jeg også høre igjennom hele dobbeltalbumet. Og jeg må innrømme at jeg likte det jeg hørte. Her har Christina og produsentene klart å blande dagens lydbilde med jazz-, soul- og blues-musikk fra 20-, 30- og 40-tallet. Tøft og classy.

Classy er også riktig beskrivelse på 25-åringens nye stil. Med sitt platinablonde hår og blodrøde lebestift er hun faktisk slående lik Marilyn Monroe.

- Selv om  jeg nå er gift og har skiftet stil er jeg ikke blitt noe mer prippen. For meg vil alltid sex være viktig, smilte hun da jeg møtte henne i toppetasjen på Sanderson Hotel i London. Christina skapte jo sjokkbølger for fire år siden da hun slapp "Stripped"-albumet. Den gang opptrådte hun helst ikledt bare undertøy.

Før kamera ble slått på og mens lydmannen rigget seg til, snakket vi litt om de råsexy bildene av henne i herrebladet GQ. Her poserer hun svøpt i et hvitt laken, og på flere bilder helt naken. Bildene er slående like coveret på plata som kommer ut i slutten av august. 

- Ingenting er tilfeldig, nei, smilte hun da jeg kommenterte av de utfordrende bildene. - Alt skal liksom henge sammen, vet du, smilte hun.

Da jeg takket for meg, slo det meg hvor utrolig liten hun er. Hånda hennes forsvant nesten i min, da vi håndhilste. Er fasinerede å tenke på at den store stemmen kommer fra en så liten dame.

Hva mer Christina Aguilera snakket om, får du se når "Absolutt underholdning" på TV 2 starter opp igjen den 20. september. 

Venter p Uma

Uma dør
Bak denne døra sitter Uma Thurman. Og jeg er neste mann inn...

Er i New York for å intervjue henne og de andre skuespillerne fra filmen "My Super Ex-Girlfriend". Her spiller Uma ei superheltinne som blir dumpet av kjæresten og bruker superkreftene til å ta hevn.

Morsom film til tider. Spesielt sex-scenene.... :)
Filmen har norgespremiere fredag 15. september.


Smlei Spacey i Paris

Spacey

Jeg er i Paris hvor stjernene fra filmen ”Superman Returns” har sitt første stopp i Europa. I kveld er det rød løper og festpremiere, men nå i formiddag har Brandon Routh (Supermann/Clark Kent), Kate Bosworth (Lois Lane), Kevin Spacey (Lex Luthor) og regissør Brian Singer møtt deler av den trykte pressen. Jeg "snek" meg inn på pressekonferansen på Hotel Bristol i formiddag.

Jeg skal møte skuespillere og regissør i kveld på den røde løperen, og i morgen når skuespillere og regissør setter seg ned for å snakke litt mer grundig med TV-reportere. Hva som kommer ut av disse intervjuene kan du se i God kveld Norges ”Supermann”-spesial som sendes på TV 2 i høst.

Men nå litt om pressekonferansen. Slike arrangement kan være ganske rare, for her plasserer man ca 60 journalister i samme rom og alle kjemper om å få komme til og stille et spørsmål. I dag var det for meg et greit sted å finne ut hvilke temaer stjernene liker å snakke om, og hvilke temaer som kan være greit å ta med videre i mine egne intervjuer i morgen.

Rommet hvor pressen var samlet i dag var dekorert som om vi befant oss i Daily Planets redaksjonslokaler. Art deco-malte vegger og store rammer med forsider hvor Supermann var hovedoppslaget. Da Supermann-gjengen endelig kom (de var over en time forsinket) - tok det ikke lang tid å forstå at Kevin Spacey kjedet seg. Han la heller ikke skjul på at slike pressekonferanser er det verste han vet. Da han fikk spørsmål om hva han ville gjort om han hadde "Mannen av stål" sine krefter, svarte han:
- Jeg hadde brukt Supermann  krefter til å for alltid gjøre slutt på pressearrangement som dette.

Salen brast ut i latter, og ingen dumme spørsmål ble heretter rettet skuespillervetaranen, som nå om dagen bruker det meste av tiden som kunstnerisk leder for teateret Old Vic i London.

supåer 1

Brandon Routh på sin side svarte gravalvorlig:
- Supermanns styrke er å bringe folk sammen. Hadde jeg hatt hans evner ville jeg bragt alle verdenslederne i samme rom og fått dem til å snakke sammen, sa han.

Kate Bosworth satt det meste av de 45 minuttene som pressekonferansen varte, stum ikledt en svart design-blondekjole.

Til skuespillernes forsvar så skal det sises at det blir stilt mange rare spørsmål på slike møter med pressen, så det er nesten forståelig at en fyr som Spacey tydelig gir blaffen i hvordan han oppfattes. Her finner du journalister fra alle verdens blader og aviser, og derfor blir teamene og kvaliteten på spørsmålene svært varierende.

Men dagen etter Frankrikes nedelag mot Italia i World Cup-finalen, var fotball et naturlig  tema i dag
- Tidligere i vår ble jeg spurt i et intervju med FIFAS internettsider hva jeg trodde resultatet i årets finale ville bli. Og da svarte jeg 1-1 og ekstraomganger, fortalte en tydelig stolt Brandon Routh.
- Jeg synes det var helt fantastisk å rusle rundt i en nesten bilfri Paris under kampen i går kveld, sa han før han var rask med å legge til:
- Men jeg er veldig lei meg på Frankrikes vegne. Det var en veldig følelsesmessig kamp, spesielt for dere.

PS: Så filmen i morges, og likte den veldig godt. Regissør Bryan Singer har klart å oppdatere Supermann-sagaen. Det hele ender ikke opp med å bli fullt så sukkersøtt som man kanskje kan frykte fra snille ærlige og redelige Supermann. Og Brandon Routh er ikke så verst i rollen som Kryptons store sønn i blå trikot. :)

supermann avissuper 2
T.v.: Morsom førsteside av Daily Planet hvor Supermann flyr forbi Eiffeltårnet.
T.h.: Brandon Routh og Kate Bosworth på pressekonferansen på Hotel Bristol i Paris.


Routh&Bosworth