Mission: Stockholm

KeriJonathan
I dag har jeg intervjuet Keri Russell og Jonathan Ryhs Meyers i Stockholm. Etter de hadde gjort seg ferdig med Absolutts TV-intervju, holdt de også en pressekonferanse. 

Keri husker du kanskje fra TV3-serien "Felicity" og Jonathan så du nettopp i Woody Allen-filmen "Match Point"? Begge spiller svært andre roller i 'Mission: Impossible 3'. Her er de Tom Cruises agent-kolleger.

Den som overrasket meg mest var Jonathan. Det virket som om han gir blanke i hva folk synes om ham, og kom med noen ganske direkte og usminkede svar.

Lyst til å se intervjuet med Jonathan? Klikk her!

Verdens rligste popstjerne?

Ja, da er også jeg en blogger.

Her håper jeg å kunne gi et lite innblikk i hvordan vi journalister arbeider - i hvert fall hvordan denne journalisten jobber. I denne bloggen vil du ikke finne offisielle uttalelser for verken "Absolutt underholdning" eller TV 2. Det du leser nå er mine egne personlige betraktninger.

Pink Skjerm 400px

Den siste tiden har vært morsom. Noen uker tilbake intervjua jeg ei veldig tøff dame i Stockholm. Pink, som egentlig heter Alecia Moore, er en av de modigste og ærligste artistene jeg har møtt. Det virket som om man kan spørre denne dama om alt - og hun var forberedt på å gi et svar rett far levra. Sånt blir det spennende saker av!

DÅRLIG STEMING
Nå skal det sies at utgangspunktet for intervjuet ikke var så bra. Vi hadde avtale om å treffe henne og hennes folk på en suite på Grand Hotell i Stockholm. Foran oss i køa var to finske TV-team. Vår tilmålte tid denne dagen var 20 minutter. Noe som med en stjerne som dette egentlig er ganske lenge. Men de finske TV-folka brukte mye lenger tid enn planlagt. Da det endelig var vår tur, var popstjernens tidsskjema forlengst sprengt og alle rundt oss temmelig stresset.

Da jeg og og kameramann Gunnar slapp inn i rommet hvor Pink holdt hoff strømmet det også en haug med plateseksapfolk inn sammen med oss. Pink merket at noe var galt. Så ropte hun:

- Hvorfor ble det plutselig så dårlig stemning her? Hvorfor ser alle så stressa ut?

Ikke noe spesielt godt utgangspunkt for et intervju...

Men det viste seg likevel ikke å være noen grunn til bekymring. Så fort vi fikk satt oss ned gikk praten bra. Pink leverte, og Gunnar og jeg fikk til og med mer tid enn planlagt.

I motsetning til de fleste artister av Pinks kaliber, tør hun si hva hun virkelig mener.
- Alle er så redde, Vi lever i en verden hvor vi ikke skal snakke om noe som er viktig. Ingen utøver sin rett til å si hva de mener, fordi alt er blitt til en popularitets-konkurranse. De tenker: ”Jeg er folk ikke vil like meg”. Jeg synes det er forferdelig å være redd hele tiden, fortalte artisten som på den nye plata blant annet går til frontalangrep på President Bush.

I låta "Dear Mr. President” synger hun blant annet om en president som drikker whiskey og tar kokain...

PinkVegard 200px

Jeg synes forresten albumet ”I’m Not Dead” er veldig bra. Jeg likte ikke hennes forrige plate ”Try This” noe særlig, men synes den nye er av samme kaliber som ”Mizundastood” fra 2001. Nå er hun både personlig, politisk og kommers. Gode rocka poplåter og noen veldig vakre ballader.

Jeg skal ikke prøve å anmelde plata. Det er Absolutts musikkanmelder Asbjørn Slettemarks oppgave. Men mine favoritter på albumet er "Cuz I Can", "Dear Mr. President", "U + Ur Hand" og "Fingers".

Lyst til å se en av sakene fra dette intervjuet? Klikk her!


Berlin by night.

18042006
Kvelden før 'Scary Movie 4'-intervjuene. Måtte dra ned dagen før intervjuene pga tidlig start morgenen etter. Min første gang i Berlin faktisk. Spennende by!

G p kino!

Er hekta på to filmer som går på kino om dagen. De kan være gode anbefalinger dersom du planlegger et kinobesøk eller to i påsken:

"V for Vendetta" må bare sies å være en svært underholdende film. det er noe spesilet med Andy og Larry Wachowskis måte å fortelle denne historien på. Visst bygger hirstorien på Alan Moores tegneserie, men Wachowski-brødrene har satt sitt stempel på manuset. Filmen er regissert en fyr som har jobbet med dem i mange år, James McTeigue. Og så har du Natalie Portman. Elsker den dama!

En annen anbefaling er "Inside Man". Dette er vel den første helkommersielle Spike Lee har regissert. Denzel Washington gjør en god innsats i hovedrollen som politietterforsker, men det er Jodie Foster og Owen Wilson som stjeler showet! Verdt å få med seg!

InsideMan     V for Vendetta