Ekstrem Harry Potter-forvandling?

HarryPotter anno2000
Slik så Emma, Daniel og Rupert ut da de ble presentert for pressen for
første gang høsten 2000. (Se flere bilder lenger ned på siden)


I helga så jeg "Harry Potter og ildbegeret" på nytt - denne gang på DVD. Til å være fjerde filmen i rekken er denne veldig god. Nesten som om de bare blir bedre for hver gang de lager disse filmene. Og skal vi tro J.K. Rowling, er det tre av dem igjen.

Jeg intervjuet Potter-gjengen da filmen hadde premiere i fjor høst. De tre barna - Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint - er sjarmerende tenåringer. Daniel og Emma er veldig energiske og har snakketøyet i orden. Rupert virker mer utilpass underintervjuer.

Møtte dem først på et hotell i rolige omgivelser og fikk gode intervjuer med Daniel og Emma. Ruperts svar derimot var gjerne ufullstendige og litt nølende. Da vi to uker senere skulle intervjue dem oppover den røde løperen på gallapremieren på Leister Square, fikk vi beskjed om at Rupert nå bare ville snakke med britisk presse. Ikke så stort tap egentlig, for de to andre var også denne gangen fulle av energi og hadde masse tid til oss, selv om regnet pøset ned.
 
Jeg spurte selvfølgelig Daniel om han kom til å være med i flere filmer. Og like etter fjorårets premiere, startet den samme gjengen med innspilling av film nummer fem. Han sa da han håpet å kunne fortsette i rollen, men tok ingenting for gitt.

Selv om de tre hovedrolleinnehaverne ikke kan være sikre på å få beholde rollene sine, tror jeg det skal veldig mye til før de byttes ut. For millioner av kinogjengere verden over er det utenkelig at Harry, Hermine eller Ronny skal kunne spilles av andre skuespillere.
    
Men tilbake til helgas DVD-kveld hjemme i stua. Mens jeg så filmen ble jeg veldig fasinert over hvor mye disse unge skuespillerne har forandret seg. Gikk faktisk tilbake til den første Potter-filmen for å studere.

Det er helt sikkert flere enn meg som synes det er morsomt å se på hvordan deres forvandling. Her ser du hvordan Daniel har forandret seg.

HarryPotter2001 200px  HarryPotter2002 200px
HarryPotter2004 200px  HarryPotter2005 200px


Kommentarer:
Postet av: anders

herypotter skal juile erilser med sex

10.okt.2006 @ 14:02
Postet av:

de har forandra seg utrolig!
sesielt Harry/Daniel
det er forresten de beste bkene jeg har lest i hele mitt liv!!!
jeg er big-fan!!!

04.apr.2007 @ 15:34
Postet av:

de har forandra seg utrolig!
sesielt Harry/Daniel
det er forresten de beste bkene jeg har lest i hele mitt liv!!!
jeg er big-fan!!!

04.apr.2007 @ 15:34
Postet av:

HARRY POTTER ER BEST!!!

16.apr.2007 @ 19:14
Postet av: harry potter fen

harry potter er noen innnmari bra bker azz. eg digger dem.

16.apr.2007 @ 22:17
Postet av: Frya

Jeg digger Harry Potter! Men de som har laget denne siden burde gjre om snn at det str at nr. 5 er den siste og ta et bilde av ham fra traileren til filmen til Halvblodsprinsen..

20.apr.2007 @ 18:01

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/1908268