"Sex og singelliv" på kino

Sex mote

TV-serien "Sex og singelliv" har forlengst lagt inn årene. For de som virkelig savner påfyll av denne typen underholdning er garantert "Devil Wears Prada" tingen. Filmen har premiere om kun kort tid på norske kinoer og er en herlig dose underholdning. Filmen bygger på boka ved samme navn, hvor handlingen er lagt til et amerikanske moteblad som styres med jernhånd av sjefen fra helvete (herlig spilt av Meryl Streep).

Jeg intervjuet Meryl, og de andre skuespillerne i sommer. Anne Hathaway spiller sjefens nye hardtarbeidende assistent. Og ferskingen Emily Blunt (og nei, hun er ikke i slekt med popstjerna James Blunt), stjeler mye av oppmerskomheten som Annes svært snobbete britiske bitchy kollega.

En annen viktig aktør i filmen er Patricia Field. Stylisten og moteskaperen som virkelig sørget for å sette "Sex og singelliv" på kartet i sin tid. Hun har preget "Devil Wears Prada" like mye som TV-serien. På en måte spiller klærne en like viktig rolle som skuespillerne gjør.

- Det er nok av folk som ser på "Sex og singelliv" og kopierer stilen. Jeg synes folk heller skal la seg inspirere og finne sin egen stil. For det er etter det prinsippet jeg selv jobber, fortalte TV- og film-stylisten Patricia da jeg møtte henne i New York tidligere i høst.


[ Se deler av intervjuet gratis her ]


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2152632

imgimg