Fremdeles like "dirrty"

Christina Vegard

Er i London på jobb. I går møtte jeg Christina Aguilera, som er i byen for å lansere sitt kommende dobbeltalbum "Back To Basics".

Torsdag kveld holdt hun en "intimkonsert" for noen hundre publikummere. På tross av en liten scene klarte hun å få  plass til et storband på ni, i tillegg til seks dansere. Showet varte ikke mer enn 45 minutter, men var til gjengled svært underholdende. Vi fikk blant annet høre gamle hits som "Lady Marmelade" (Chistina sang alle stemmene) og "Beautiful". Men i sentrum for hennes opptreden denne kvelden var selvfølgelig de nye låtene. Blant dem "Ain't No Other Man" og den svært melankolske "Oh Mother". Sistnevnte er definitivt i klasse med en av Christinas største hits "Beautiful", og handler om hennes vanskelige barndom.

Christina scene                  Xtina
Christina ga alt da hun opptrådte på klubben Koko i London.                                          

I går før intervjuet fikk jeg også høre igjennom hele dobbeltalbumet. Og jeg må innrømme at jeg likte det jeg hørte. Her har Christina og produsentene klart å blande dagens lydbilde med jazz-, soul- og blues-musikk fra 20-, 30- og 40-tallet. Tøft og classy.

Classy er også riktig beskrivelse på 25-åringens nye stil. Med sitt platinablonde hår og blodrøde lebestift er hun faktisk slående lik Marilyn Monroe.

- Selv om  jeg nå er gift og har skiftet stil er jeg ikke blitt noe mer prippen. For meg vil alltid sex være viktig, smilte hun da jeg møtte henne i toppetasjen på Sanderson Hotel i London. Christina skapte jo sjokkbølger for fire år siden da hun slapp "Stripped"-albumet. Den gang opptrådte hun helst ikledt bare undertøy.

Før kamera ble slått på og mens lydmannen rigget seg til, snakket vi litt om de råsexy bildene av henne i herrebladet GQ. Her poserer hun svøpt i et hvitt laken, og på flere bilder helt naken. Bildene er slående like coveret på plata som kommer ut i slutten av august. 

- Ingenting er tilfeldig, nei, smilte hun da jeg kommenterte av de utfordrende bildene. - Alt skal liksom henge sammen, vet du, smilte hun.

Da jeg takket for meg, slo det meg hvor utrolig liten hun er. Hånda hennes forsvant nesten i min, da vi håndhilste. Er fasinerede å tenke på at den store stemmen kommer fra en så liten dame.

Hva mer Christina Aguilera snakket om, får du se når "Absolutt underholdning" på TV 2 starter opp igjen den 20. september. 

Kommentarer:
Postet av:

Hvor utrolig heldig er ikke du?!!

25.jul.2006 @ 18:36
Postet av:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy guuuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


11.mar.2007 @ 22:43

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/1669146