Livet etter skilsmissen

Jennifer NY

Jennifer Aniston har de siste årene vært en svært omtalt kvinne. Spesielt etter skilsmissen fra ektemannen Brad Pitt har hun ukentlig vært på forsiden av alle verdens blader og aviser.
Nylig møtte jeg henne på en hotellsuite i Santa Monica.

- Jeg har det veldig bra! Hvaordan har du det? smiler hun når vi hilser.
Men før intervjuet kan starte må sminken rettes på. Hos en av verdens mest ettertraktede og vekre kvinner overlates ingenting til tilfeldighetene. Men på tross av livvakten utenfor døra, managere, publistsiter og sminkøser i rommet virker hun avslappa. Helt til jeg spør henne om hun ser noen ironi i at tittelen på hennes nye film er "The Break-Up".

- Selvfølgelig gjør jeg det, sier hun og blir stille. .
- Men det var faktisk en fin opplevelse å spille inn filmen. Først føltes det rart, men jeg forstod at det var en grunn til at akkurat jeg fikk tilbud om å gjøre denne filmen akkurat nå.

En av grunnene til at filminnspillinga var så morsom er kanskje Vince Vaughn, som Jennifer har blitt koblet til. Men klok av avskade holder Jennifer nå potte tett om sitt privatliv.

- Hun er en veldig flink skuespiller og hun har en varme ved seg som smitter over på andre, forteller Vince når jeg treffer ham litt senere på dagen. Men heller ikke han åpner opp om den angivelige kjenidsromansen. Tabloidpressen har lenge gasset seg i det faktum at Vince også er en gammel venn av Jennifers eksmann Brad Pitt

Ja ja, men nok sladder, Jennifer føler hun har forandret seg svært mye i løpet av de to siste turbulente årene,

- Jeg har forandert meg mye. Nå handterer jeg ting i mitt pivatliv annerledes. Du kan vel si at jeg har lært det på den vanskelige måten. Selvfølgelig er det mye jeg savner fra tiden før gjennombruddet i "Friends", men jeg ville ikke vært dette foruten, smiler hun.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1443858

imgimg