Ikke akkurat noen Robbie Williams nei... :)

Take That

Møtte nettopp de fire gjenværende gutta i Take That. Boybandet fra 90-tallet gjør i disse dager comeback. Over en halv million briter så dem på deres comebackturne, og i slutten av november kommer deres første nye plate på ti år.

Det var et veldig hyggelig møte. Men det fikk en noe underlig start da Jason Orange (nr 2 fra høyre) fortalte:
- Det jeg forbinder med Norge er dama som gir meg tarmskylling. Hun er kjempesøt og er den som putter en slange opp i rumpa mi for å rense magen min, sa han og smilte mens han klappet seg på mangen.

Mens Mark Owen (nr 2 fra venstre) skrøt veldig av utestedet Mono i Oslo, hadde Gary hyggelige minner fra jobbing med Idol-dommer og produenst David Eriksen i Norge. Howard (til venstre) husket ingenting.

- Det må være fordi du var så dopet på den tiden, ertet Mark.

Kommentarer:
Postet av: knuto

hei. fin blogg altså. hva skal du gjøre nå som absolutt legges ned? synes det er veldig trist, absolutt var et bra program. spes når det gikk kl. 18:00. lykke til videre.

14.nov.2006 @ 19:07
Postet av: Roger Norheim

Jeg synes det er dumt at Absolutt legges ned. Det var et av de programmene jeg fulgte med på, som gir en grei oversikt over underholdningsfronten. Håper det kommer et skikkelig alternativ. Vi får vel fortsatt se deg på skjermen? På God kveld Norge? Og kult Madonna klipp på bloggen din. Som du ser er det Asia som er verdens navle i årene fremover, noe vi vil få merke på motefronten og alt ellers.

17.nov.2006 @ 22:33
Postet av: Sunniva

For en bra blogg! Jeg har ikke sjekket den ut før nå, noe som jeg angrer på.. For en utrolig spennende jobb du har! Jeg går på Media & Kommunikasjon nå og ønsker å jobbe innen media. Hvor gikk du på skole? Og har du noen gode tips eller råd om utdanning og jobbmuligheter? tusen takk for svar :)

02.mai.2007 @ 17:12
URL: http://sunniva90.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/2554121